Starten met het leveren van sterke waarde

Starten als freelance professional in hartje coronatijd. Misschien niet de beste tijd, maar ja: de kinderen gaan nu allemaal fulltime naar school. Ik heb de stap gewoon gezet. Mijn eigen bedrijf heet vanaf vandaag: Fortis Valorem. Dat betekent 'sterke waarde' in het Latijn.

Tessa Odijk

Dit hangt samen met de rode draad in mijn carrière. Tot nu toe heb ik bij elk project waarbij ik betrokken ben geweest sterke meerwaarde kunnen leveren. Dat is misschien niet heel bescheiden om te zeggen. Maar het is wel waar. Al mijn werkgevers en opdrachtgevers zijn onder de indruk geweest van mijn toegevoegde waarde in de projecten waarin ik gewerkt heb. Ik behaal mijn doelen, houdt overzicht in de projecten en verras met mijn

inzicht, scherpe en to-the-point projectplannen en creatieve ideeën. Ik hou de moed erin en maak knelpunten graag klein. Waardoor de inspiratie om het probleem op te lossen makkelijker voorhanden is. En met kleine oplossingen voor een deel van een probleem pak je toch weer een stuk aan. Stap voor stap. Dit is de mentaliteit waarmee ik meerwaarde lever.


Ben ik perfect? Nee, absoluut niet. In mijn enthousiasme en mijn focus op het einddoel kan ik soms te snel te gaan, te uitgesproken mijn mening geven. Kan ik met mijn directheid mensen soms tegen het hoofd stoten. Maar ik ken deze valkuilen inmiddels. Een leven lang leren geldt ook voor mij.
Wilt u meer informatie over mijn dienstverlening? Neem eens een kijkje bij diensten.


En bel me voor meer informatie of een kennismakingsgesprek: 06-83801123Fortis Valorem

Tessa Odijk werkt als zelfstandig adviseur bij Fortis Valorem

ZZP, marketingadviseur, communicatieadviseur, freelance, projectversneller, projectmanagement, tarief opvragen

  |

  |

  |

© 2020 Concept, ontwerp en
realisatie door Fortis Valorem

  • Black LinkedIn Icon