lachend pluimen bruin bloesje.jpg

'Fortis Valorem is mijn bedrijf. Wat ik doe? Ik zorg ervoor dat organisaties de gewenste mensen aanspreken op de meest passende manier. Om zo het resultaat te bereiken. Fantastisch werk!'

Over Fortis Valorem

Mijn naam is Tessa Odijk. Fortis Valorem is mijn bedrijf. Fortis Valorem betekent ‘sterke waarde’ in het Latijn. En dat is wat ik mijn klanten als freelancer graag wil bieden: toegevoegde waarde. Dat we allebei aan het eind van een traject zeggen: dat was het geld en de inzet meer dan waard. We hebben het resultaat bereikt dat de investering rechtvaardigt.

Ik ben een adviseur die uitblinkt in het snel doordringen tot de kern van het vraagstuk, dit vervolgens snel, effectief en planmatig op papier weet te krijgen waardoor medewerkers vlot en gemotiveerd aanhaken om verbetering te realiseren. Mijn kracht ligt in het enthousiast meekrijgen van groepen mensen rondom verbetertrajecten. Of dat nu in een ledenorganisatie is, een commerciële organisatie of een dienstverlenende instelling. Of zelfs op de basisschool van mijn kinderen waar ik met vrijwillig betrokken ouders het schoolplein vergroen en een moestuin ontwikkel. Ik krijg in alle organisaties waar ik gewerkt heb ruimte om mij vrij te bewegen door de betrokken lagen van de organisatie heen op basis van mijn projectplannen. Ik weet mensen te enthousiasmeren en aan boord te krijgen in nieuwe projecten die vaak ook nieuw zijn voor de organisatie. Dat is mijn unieke kracht, dat voeg ik toe aan uw organisatie.

Competenties:

  • Resultaatgericht: geef mij een helder doel en ik ga er voor.

  • Pragmatisch: complexe vraagstukken maak ik concreet en behapbaar.

  • Creatief: ik kan mensen motiveren en activeren en ga op zoek naar gemeenschappelijke belangen.

  • Projectmatig werken: een project coördineer ik van A tot Z.

  • Doorzettingsvermogen: ik ben een enthousiaste, daadkrachtige en betrouwbare persoonlijkheid.

  • Innovatief: ik denk buiten de box indien nodig, lukt het niet via route A dan vind ik wel een route B.

Uw beleid moet verandering teweeg brengen

De wereld om uw bedrijf verandert

Uw organisatie verdient voort
te bestaan

Daarnaast heeft mijn partner in het leven een eigen transportonderneming in een zeer conjunctuurgevoelige markt.  Al jaren bekijken we samen de uitdagingen en nemen we beslissingen om  alle betrokken partijen tevreden te houden en gericht resultaat te behalen. Ik ben gaan kijken met een praktische ondernemersblik. Gaan we met deze beslissing voortbestaan? Is de investering het waard? Is dit traject niet veel te uitgebreid, kan het niet doelgerichter?

Waarom zelfstandig?

Mijn wens om zelfstandig aan de slag te gaan komt voort uit het feit dat ik sterk ben in projectmatig werken en ik in mijn werk steeds een nieuwe uitdaging nodig heb. Dat maakt werken in vast dienstverband lastig. Ik ging mij steeds sneller ‘vervelen’ bij werkgevers.

 

Die blik, samen met praktische insteek en talent om innovatief en buiten bestaande paden naar oplossingen te kijken, maakt dat ik voor veel bedrijven een duidelijke meerwaarde kan bieden. Lees mijn blog over praktijkgericht werken.

Fortis Valorem

Tessa Odijk werkt als zelfstandig adviseur bij Fortis Valorem

ZZP, marketingadviseur, communicatieadviseur, freelance, projectversneller, projectmanagement, tarief opvragen

  |

  |

  |

© 2020 Concept, ontwerp en
realisatie door Fortis Valorem

  • Black LinkedIn Icon