lachend pluimen bruin bloesje.jpg

'Fortis Valorem is mijn bedrijf. Wat ik doe? Ik zorg ervoor dat organisaties de gewenste mensen aanspreken op de meest passende manier. Om zo hun doelen te bereiken. Fantastisch werk!'

Over Fortis Valorem

Mijn naam is Tessa Odijk. Fortis Valorem is mijn bedrijf. Fortis Valorem betekent ‘sterke waarde’ in het Latijn. En dat is wat ik mijn klanten als freelancer graag wil bieden: toegevoegde waarde. Dat we allebei aan het eind van een traject zeggen: dat was het geld en de inzet meer dan waard. We hebben iets bereikt dat de investering rechtvaardigt.

Specialiteit:

Ik heb ruim 18 jaar ervaring in projectmanagement, marketing en communicatie. Ik ben specialist in veranderende zakelijke markten en organisaties die nieuwe activiteiten willen ontwikkelen (o.a. energiebranche, gezondheidszorg en transport). Ik hou de moed erin, al is het project lastig en zie opties waarmee men toch weer een slag kan maken op weg naar het einddoel.

 

Ik werk vooral projectmatig vanuit mijn eigen werkplek. Natuurlijk ben ik op locatie voor zinvol overleg: een vergadering of dagdeel.

Competenties:

  • Resultaatgericht: geef mij een helder doel en ik ga er voor.

  • Pragmatisch: complexe vraagstukken maak ik concreet en behapbaar.

  • Creatief: ik kan mensen motiveren en activeren en ga op zoek naar gemeenschappelijke belangen.

  • Projectmatig werken: een project coördineer ik van A tot Z.

  • Doorzettingsvermogen: ik ben een enthousiaste, daadkrachtige en betrouwbare persoonlijkheid.

  • Innovatief: ik denk buiten de box indien nodig, lukt het niet via route A dan vind ik wel een route B.

Uw beleid moet verandering teweeg brengen

De wereld om uw bedrijf verandert

Uw organisatie verdient voort
te bestaan

Daarnaast heeft mijn partner in het leven een eigen transport-onderneming in een zeer conjunctuurgevoelige markt.  Al jaren bekijken we samen de uitdagingen en nemen we beslissingen om  alle betrokken partijen tevreden te houden. Ik ben gaan kijken met een praktische ondernemersblik. Gaan we met deze beslissing voortbestaan? Is de investering het waard? Is dit traject niet veel te uitgebreid, kan het niet ‘leaner and meaner’?

Waarom zelfstandig?

Mijn wens om zelfstandig aan de slag te gaan komt voort uit het feit dat ik sterk ben in projectmatig werken en ik in mijn werk steeds een nieuwe uitdaging nodig heb. Dat maakt werken in vast dienstverband lastig. Ik ging mij steeds sneller ‘vervelen’ bij werkgevers.

 

Die blik, samen met praktische insteek en talent om innovatief en buiten bestaande paden naar oplossingen te kijken, maakt dat ik voor veel bedrijven een duidelijke meerwaarde kan bieden. Lees mijn blog over praktijkgericht werken.

Fortis Valorem

Tessa Odijk werkt als zelfstandig adviseur bij Fortis Valorem

ZZP, marketingadviseur, communicatieadviseur, freelance, projectversneller, projectmanagement, tarief opvragen

  |

  |

  |

© 2020 Concept, ontwerp en
realisatie door Fortis Valorem

  • Black LinkedIn Icon