Diensten rondom projecten

Projectmanagement

Fortis Valorem is u volledig van dienst op het gebied van freeelance projectmanagement. Verandertrajecten, innovatietrajecten, lancering van nieuwe producten of diensten. Ik krijg veel energie van organisaties in beweging krijgen, verandering in te zetten en projectdoelen te bereiken met draagvlak. Op een praktijkgerichte en resultaatgerichte manier. Zo bied ik meerwaarde.

 

Gebarsten Concrete Wall

Projectversneller

Menig project komt maar niet lekker van de grond. De doelen worden niet gehaald, acties zijn onduidelijk, het ‘loopt maar en het duurt maar’ en niemand weet eigenlijk meer wat er moet gebeuren om er vaart in te krijgen en het gewenste resultaat te bereiken. Fortis Valorem biedt de helpende hand.

 

Ik versnel het project door mee te kijken in het projectplan (of ik stel het op of bij), neem deel aan projectvergaderingen, maak acties inzichtelijk en vier  successen zichtbaar voor het hele bedrijf. Het project komt bij iedereen in beeld, de voortgang wordt gevoeld en deelnemers in het project versterken daardoor hun inzet. De projectversneller: noem het de onafhankelijke rechterhand van de projectleider met een vernieuwende blik. Lees de case.

Projectplan of jaarplan opstellen

Menig bedrijf gaat aan de slag met een verandering of vernieuwing zonder een plan. Want waar het heen moet: dat zit in uw hoofd. En dat is makkelijk aan iedereen uit te leggen en dan komen we er wel. Dat lukt in een kleine setting, maar zodra meer mensen betrokken zijn is dit onvoldoende. Of er komt niet uit wat de bedoeling was en het project verzandt in een paar losse activiteiten zonder duidelijk doel.

 

Fortis Valorem stelt graag het plan voor u op. Te druk, een plan schrijven is niet uw talent, geen rust in het hoofd. Ik los het graag voor u op. Op basis van interviews en deskresearch van aangeleverde bronnen schrijf ik uw plan zodat u met goede uitleg en draagvlak van uw mensen vooruit kunt.

Bos

Uw projecten verdienen een vooruitgang

Ik wil dat mijn innovatieproject leidt tot het resultaat

Fortis Valorem

Tessa Odijk werkt als zelfstandig adviseur bij Fortis Valorem

ZZP, marketingadviseur, communicatieadviseur, freelance, projectversneller, projectmanagement, tarief opvragen

  |

  |

  |

© 2020 Concept, ontwerp en
realisatie door Fortis Valorem

  • Black LinkedIn Icon