Diensten rondom marketing

Ik ben een marketing- en communicatieadviseur in hart en nieren. Voor marketingtrajecten voor de business-to-businessmarkt en de ‘van instantie naar burger, patiënt, cliënt of inwoner’ bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn passie? Mensen in beweging krijgen, verandering teweeg brengen en resultaat behalen met draagvlak. Daar ligt mijn meerwaarde. Ik werk freelance aan uw projecten. 

Ik heb vooral een sterke achtergrond in marketing en klanttevredenheid bij brancheverenigingen en ledenorganisaties en platforms. Hoe maak je jouw meerwaarde duidelijk? Hoe hou je de leden of gebruikers van jouw platform betrokken? Lees mijn blog!

Gebarsten Concrete Wall

Concrete handen en voeten geven aan uw visie

Uw organisatie heeft een visie en meerjarenplan. Maar, dit plan moet doorvertaald worden naar concrete uitingen. Op de werkvloer en in acties naar de buitenwereld toe. Fortis Valorem ondersteunt u daar graag bij met de marketingdiensten:

  • Welke marketingacties zijn nodig om de visie uit te dragen en meer resultaat te behalen?

  • In hoeverre kunnen we de kernwaarden praktisch uitwerken naar alle doelgroepen?

  • Uw vastgestelde onderscheidend vermogen: hoeveel daarvan is er al in uw dienstverlening aanwezig?

  • Doelgroep en klantbehoefte: moet dit nog verder uitgewerkt en begrijpelijk gemaakt worden?

Fortis Valorem helpt u de nieuwe lijn uit te zetten naar uw relevante doelgroepen.​ Lees een case.

De no-nonsense schakel

Forits Valorem is de schakel tussen uw wens om uw vernieuwingen naar buiten te brengen en daadwerkelijk nuttige marketingcampagnes te initiëren. Indien nodig gaan we samen op zoek naar partijen die hierin gespecialiseerde rollen kunnen vervullen. Zonder dat toeleveranciers u overladen met hun duizelingwekkende cijfers en campagnes en vaktermen. Gewoon het doel bereiken wat u voor ogen hebt. Zonder verleid te worden tot hoge uitgaven, meeslepende tools en duizenden views op social media waar u eigenlijk op dat moment niets aan heeft. Ik kijk met een resultaatgerichte blik.

Fortis Valorem

Tessa Odijk werkt als zelfstandig adviseur bij Fortis Valorem

ZZP, marketingadviseur, communicatieadviseur, freelance, projectversneller, projectmanagement, tarief opvragen

  |

  |

  |

© 2020 Concept, ontwerp en
realisatie door Fortis Valorem

  • Black LinkedIn Icon