Diensten rondom communicatie

Ik ben een marketing- en communicatieadviseur van kop tot kont. Voor marketing- en/ of communicatietrajecten voor de business-to-businessmarkt en de ‘van instantie naar burger, patiënt, cliënt of inwoner’ bent u bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van een plan, het ontwikkelen van een website of het schrijven van een serie blogs of het opnieuw ontwikkelen van het personeelsmagazine. Ik ga er op concrete en resultaatgerichte manier mee om. Met altijd 100% aandacht voor vormgeving. Mijn passie? Mensen in beweging krijgen,  verandering teweegbrengen en resultaat behalen met draagvlak.

Communicatietrajecten

Binnen Fortis Valorem is meer dan 20 jaar ervaring aan communicatiewerk aanwezig. Voor de volgende diensten kunt u bij mij  terecht:

  • Communicatiestrategie en communicatieplannen;

  • Ontwikkeling van nieuwe websites;

  • Contentcreatie voor social media en schrijven van interviews en blogberichten;

  • Ontwikkeling van (online) magazines en nieuwsbrieven;

  • Doorontwikkeling van de huisstijl.

 

Bekijk de praktijkcases in de blog.​

op de kaai 1 tiny.jpeg

Vormgeving & huisstijl

De vormgeving van uw website, folder, pand, socialmediaposts is zo ontzettend belangrijk. Het roept een gevoel op, een beeld. Waarschijnlijk heeft u mijn website ook niet van a tot z gelezen, maar geeft het een gevoel, een beeld waarbij u denkt: dit is de partij voor mij. Ik ben zeer goed in het doorontwikkelen van huisstijlen. Bij elke uiting die ik ontwikkel is dit een topprioriteit. Zelfs bij een jaarplan, zelfs bij een persbericht. Je hebt maar een kans op een eerste indruk en daar is de vormgeving voor 95% bepalend in.

 

Tekstschrijven

Tekst en beeld, een communicatie-uiting bestaat uit niks anders.  Fortis Valorem is er om u te helpen de juiste boodschap in tekst op papier te krijgen. Of het nu gaat om totaal nieuwe teksten, blogs, interviews, het redigeren van bestaande teksten of het omvormen van bijvoorbeeld beleidsteksten naar soepele teksten gericht op motivatie van het personeel, Fortis Valorem biedt meerwaarde in begrijpbare taal.

Tropical Leaves

Uw bedrijf verdient een gezicht

Ik wil de juiste uitstraling voor mijn bedrijf